Tuin

Bij deze prachtige woningen hoort een tuin met uitstraling. Onze hovenier André Kapaan denkt graag met u mee om uw ideale tuin te realiseren.

In de basis komt er op de erfgrens naar het openbaar gebied hagen van ca. 1,7 meter hoog. Ter plaatse van de voortuin loopt de haag schuin af naar ca. 1,0 meter hoog. Dit gebeurt eveneens op de hoeken van de parkeerplaatsen, om de verkeersveiligheid te waarborgen. Uw woning wordt echter niet alleen naar het openbaar gebied voorzien van een erfafscheiding, ook tussen de woningen is dit helemaal verzorgd! Deze erfafscheiding zal bestaan uit hedera schuttingen of eveneens een haag van ca. 1,0 meter hoog.

De parkeerplaatsen op eigen terrein zullen standaard volledig worden betegeld met een mooie antraciet tegel van 20x30 cm.

Als kers op de taart wordt elke woning standaard voorzien van een eigen boom in de tuin. Dit is niet zomaar een boom, want u heeft de keuze uit drie verschillende boomsoorten. Hierdoor kunt u de uitstraling van uw tuin personaliseren, maar blijft er toch een bepaalde cohesie in de wijk.

Bij de woningen die met de tuin aan het water grenzen bieden wij optioneel een vlonder langs de oever aan waardoor u heerlijk aan de waterzijde kunt genieten van de omgeving. Hoe fijn is het dat u uw boot gewoon aan de achtertuin heeft liggen en op een heerlijke zomerse namiddag binnen een paar minuten over het Gooimeer vaart?

Keuken

Heel strak, modern of juist klassiek? Omdat niet iedereen dezelfde smaak heeft, kunt u zelf kiezen uit tal van stijl- en kleurcombinaties. Mocht hier echt niks bij zitten dat bij u aansluit, dan kunt u uiteraard samen met de keukenadviseur kijken naar een andere keukenopstelling en zo uw droomkeuken ontwerpen. In het project Land van Mauve werken we samen met Eigenhuis Keukens, maar u bent uiteraard volledig vrij uw eigen keukenleverancier te kiezen.

Sanitair

Het toilet op de begane grond en de badkamer boven worden opgeleverd met fraai tegelwerk en compleet sanitair. Standaard is de badkamer voorzien van een vrijhangend toilet, wastafel, radiator en douche-opstelling. Houdt u van uitgebreid badderen? U kunt uw badkamer upgraden van luxe naar nog luxer door te kiezen voor een ligbad, een tweede wastafel of zelfs de badkamer te vergroten.